22 Temmuz 2017 Cumartesi

Transseksüeller, bedeniyle barışık insanların olabileceğine inanamayacak derecede hastalar

Mutlu ve huzurluyum; çünkü bedenimle, doğamla barışığım!

Transseksüeller o kadar ileri derecede hastalar ki, cinsel kimlik babında bedenleriyle barışık insanların olabileceğini akıl bile edemiyorlar. Bunun adına homofobi deniyor literatürde. Keleğin biri demiş ki bana, transfobikler gizli translardır. Zavallım! Bir kelimeme, bir cümleme bakarak fotoğrafı tamamlayıvermiş hemen. Ayol benim nerem gizli? Ben her zaman bedeniyle barışık, doğasını olduğu gibi seven bir "kadın" olduğumu dile getiriyorum zaten. Hatta erkek veya kadın olmanın önemli olmadığını, olmaması gerektiğini, buna vurgu yapılmasının cinsiyetçiliği pekiştirdiğini dile getiriyorum. Ben seviyor muyum, seviyorum. Kimi, hangi bedenimde sevdiğimin ne önemi olabilir ki? Eğer önemsiyorsam toplumsal cinsiyete uygun bir şekilciliği, o zaman bedeniyle barışamamışım demektir. Doğa beni penisli, kısaca erkek bedeninde bir kadın yaratmış. Bundan kurtulmaya çalışmak hem anlamsız, hem yersiz, hem saçma, hem de imkansız bir şey. Hadi penisimi kestirdim diyelim. Ne olacak; yarım bir insan! Saygı duyuyorum sizin yarım insan olma arzunuza ama bana göre hastalıklı bir durum. Destekliyor muyum hastalığınızı; kişisel bazda destekliyorum psikolojiniz o şekilde kendini iyi hissedeceği için. Ama hastalıklı bir durum, kandırmaca bir durum... Transseksüelliğin kimseye faydası yoktur, olamaz. Penisi kopartılmış bir oyuk asla vajina olamaz, salam gibi işlevsiz bir penis de asla penis olamaz. Bunu göremeyecek kadar kör olmanın hasta olmaktan başka bir adı olabilir mi? Bu konuya değinmeyeceğim diyorum ama konuyla ilgili haberler üzerinden bile beni hedef gösteriyor zavallımlar.

Habere gelirsek... Bedeniyle barışık olmayan biyolojik bir kadın kendini erkek sınıfına soktuğu için, orjinal bir kadını kandırıp plastik penisle 2 yıl boyunca duygularını istismar etmiş. Şimdi burada bütün trans erkekler, trans erkek konumundaki kişinin yanında yer alacaktır. Neden? "Çünkü o da bir insandır ve lezbiyen olmayan kadınlar onu kabul etmeyeceği için böyle bir yola başvurması mübahtır" diye düşüneceklerdir. Yok öyle bir saçmalık; yani biyolojik olarak kadın olmayan bir kadını, lezbiyenler dışındakiler kabul etmeyecek diye destekleyemeyiz. Bedeniyle barışamıyorsa da dürüst olmalıdır bir insan yalnız kalma pahasına. Bunu da göze alamıyor tabi kendilerini trans olarak tanımlayanlar. Mesela onlar-translar, erkek veya kadındırlar ve normal erkek ve kadınlar onları tercih edebilirler diye kendilerini o kadar inandırmışlar ki... Yok böyle sahtekarlığa izin verebilecek sağlıklı bir dünya. Bu da kulağınıza küpe olsun. Ne demek ya bir insanın bir insanı, ben orjinal bir kadınım diye istismar etmesi? Kendinize gelin bir ya. Sizleri ancak sizin gibi insanlar kabul edebilir cinsel veya duygusal dünyada. Trans erkek veya kadınlarla beraber olanlar eşcinsel diye tabir edilen kişilerdir. Onlar da homofobilerinden dolayı açık olamayan gizli lezbiyen ve gay eşcinsellerdir. Şimdi geri zekalı biri de çıkıp beni kelime hatasıyla vurmaya çalışabilir gay ile eşcinsel aynı değil mi diyerek. Evet ne diyorduk... Evet bir insanın duygularıyla oynanması, cezai yaptırım olarak karşılıksız kalamaz, kalmamalıdır. Haberdeki olayda da zaten istismarda bulunan kişiye 8 yıl hapis cezası verilmiş.

Bu vesileyle daha önce değindiğim bir konuyu daha hatırlatayım. Eşcinsellikle ilgili; eşcinsel, transseksüel gibi kategoriler, toplumsal cinsiyet odaklı bir ötekileştirmedir eşcinsellerin de tuzağa düştüğü. Hepsi aynı kapıya çıkıyor bu kimliklerin. Doğa erkek va kadın dışında eşcinselliği yaratmış bir de. Bedeniyle barışanlar eşcinsel diye tanımlıyorlar kendilerini, barışamayan homofobikler de transseksüel diye. Dikkat ederseniz, transseksüel tabirlilerde homofobi en üst boyuttadır. Ortamını buluverirlerse, seni "hasta, sapık ve günhakar" diye linç ediverirler oracıkta. Oysa aynaya bir baksalar eşcisnelliklerini görecekler, bu nefretin kendilerine olduğunu görecekler. Bedenlerinden kurtulma çabası da bunun göstergesi zaten. Kısaca tavsiyem ise... Doğa sizi erkek bedeninde kadın, kadın bedeninde erkek mi yaratmış; siz de o şekilde yaşayın. O şekilde yaşanması en sağlıklısı zaten. Biliyorum trans boyutunda hasta olanlar bunu kabul edemiyor ama hayatta doğduğu bedende mutlu insanlar da var. Doğada erkekler, kadınlar ve eşcinseller var. Birinci, ikinci veya üçüncü cins diye de hiyerarşik değil; doğanın kendini vareden zincirleme bir yapısı bu. Yani eşcinsellik yanlış diye bir şey yok. Transseksüellik diye bir şey de yok; bedeniyle barışamayanların kendilerini heteroseksüelleştirm çabası çok tuhaf.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder