17 Ekim 2017 Salı

Eşcinsel doğduğum için heteroseksüelliğe asla sapmayacağım!

Kutsal sevgi eşcinsellik!


Dinciler eşcinselliğe sapık diyorlar. Niye; çünkü olaya bilim dışı bakıyorlar, bilinmezler üzerinden bakmak işlerşne geliyor. Birisi şöyleŞöyle demiş de, onlar da buna inanıyor işte.

Doğru veya yanlış insanın kendini nasıl gerçekleştirdiğiyle alakalıdır. Ben bu dünyaya niye geldim; yaşamak için; birilerinin dediği gibi sınava tabi tutulmak için gelmedim. Niye heteroseksüeller cinsel yönelimleriyle sınava tabi tutulmuyorlar da, eşcinseller tutuluyor; ben geri zekalı mıyım? Hadi zeka testine tabi tutlalım, ne dersiniz; heteroseksüeller mi daha zeki, eşcinseller mi?

Bütün dünya eşcinsellik yanlış dese de, ben sevgimi aşkımı hemcisnimle gerçekleştiryorsam, benim için doğru olan eşcinselliktir. Suçsa suç da benim, günahsa günah da benim; kime ne ayol! Sapıklık mı dediniz? Hadi sapıklık olsun eşcinsellik; kime ne zararı var bireyi mutlu etmekten baka; sana ne oluyor dinci kardeşim; her koyun kendi bacağından asılmayacak mı?

Neymiş, vatanın bütünlüğünün temeli aileymiş; kurmuyorum kardeşim, sana mı soracağım hangi cinsle ilişki kuracağımı, aile kurup kurmayacağımı; HETEROPSEKSÜELLİK SAPIKLIK diyorum ironik bir şekilde; işte eşcinsellik sapıklık demek böyle aptalca bie şey. Komik bile değil, resmen AP-TAL-CA!

Ayol ben kendi cinsimi severken, eğer karşı cinsle cinsi mübasebet kurmaya çalışırsam, doğamdam saptığım için asıl bu sapıklıktır, karşı cinse hiçbir şey veremeyeceğim halde onunla heteroseksüelmiş gibi birliktelik yaşamak günahtır. Kadınlar deneme tahtası mı da ben hem kendimi, hem de karşı cinsi kandıracağım heteroseksüelim diye? Almışlar sazı eline, kafalarına göre akort bozuyorlar!

Bu kadar nefret kusacağınıza, sevgiden bahsedin. Din sevgi ise, bu dincilerin doğanın çeşitliliklerine öfkesi, nefreti niye acaba? Eşcinsellikle ne alıp veremedikler var? Gerçekten eşcinselliğe sadece dinciler saldırıyor gibi bir durum söz konusu. Elif Şafağı eleştirenler genellikle hep bunlar biseksüelliğini açıkladığı için.

Sevgili kardeşlerim..! Siz bildiğinizi okumaya devam edin eşcinsellik sapıklık, günah diye... Ama ben bir eşcinsel olarak doğdum, bir eşcinsel olarak yaşıyorum ve bir eşcinsel olarak öleceğim. Neyi değiştirdiniz nefretinizle? Hiçbir şeyi. Siz eşcinselliği lanetlediğiniz için eşcinsellik zerre kadar bile azalmıyor. Doğanın bir dengesi var ve sivrisinek vızıltıları o dengeyi bozamaz. Hem doğa bana sevgi kutsallığını bahşetmişken, ona ihanet etmek ne insanlığa sığar, ne de yaratılışa. Eşcinsellik bir sevgidir, bir cinsel yönelimdir; onun dışında aynı canlıdır eşcinsel. Ne eksik, ne bir fazla. Homofobiklerin kendilerini sorgulamaları gerekiyor acaba noksanlık bizde mi diye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder