23 Ekim 2017 Pazartesi

Eşcinsel haklarının kazanılması için daha fazla homofobiye ihtiyaç var!


Tamam biliyoruz; heteroseksist bir dünyada yaşadığımız için var homofobi ama tek sebebi bu mu? Eşcinsellerin sessizliğinin hiç mi payı yok bunda ? Eğer eşcinseller haksızlıkalara karşı susmasalardı ve seslerini daha çok çıkarsalardı bu kadar ayrımcılık, haksızlık, ötekileştirme, homofobi, vesaire olur muydu, şiddet ve cinayet boyutunda yasalar duyarsız kalır mıydı? Bilinçsizlik eşcinselleri sindirince geriye ne kalıyor; eşcinsellerin daha çok canlarının yanması gerekiyor, canlarına tak etmesi gerekiyor ki o zaman eşitlik ve özgürlük, yaşam mücadelesi verebilsinler. Çok baskı eşcinselleri daha da sindirir diye düşünebilirsiniz ama çok zorda kalınca inasan canını kurtarma derdine düşer merak etmeyin.

Eşcinsel bir devlet memuru cinsel yöneliminden dolayı görevinden atılmış ve tüm mahkeme süreçlerine rağmen geriye dönememiş.
O zaman eşcinsel kişiye özel sektörede de iş verilmesin!
Hatta serbest olarak çalışmasına da izin verilmesin!
Yasadışı çalışması veya seks işçisi olması da cezalandırılsın!
Tüm yaşam hakları ellerinden alınsın!
Hatta eşcinsellik suç sayılsın ülkemizde ki artık yeter diyebilsin eşcinseller. Yoksa ailem ne der, çevrem ne der diye gizli gizli yaşamaya devam eder eşcinsellerimiz, canları yanıncaya kadar da başka eşcinsellerin başına gelenlere sessiz kalırlar, ben açılmak zorunda değilim derler, aktivizm de neymiş derler, heteroseksüel evlilik yapıp çoluk çocuğa kavuşurlar saygısızca ve sevgisizce, kendi başına bir şey gelince de sesini hiç kimse duymaz, hiç kimse kaale almaz seni.

Sen başka eşcinseller için bir şey yaptın mı da senin için bir şey yapsın diğerleri? Daha öncesinde mağdur eşcinseller senin için ne kadar su testisiyse su yolunda kırılan, sen de kırık bir testisindir artık başına bir şey gelince su yolunda kırılan ve kırılma sesi duyulmayan, duyulsa da kimsenin umrunda olmayan. Ve bu, böyle gelmiş böyle gidiyor sayın seyirciler. Eşcinseller bilinçsiz oldukça, eşcinselliğe saygı duymadıkça da hiçbir şey değişmez. 80 milyonluk Türkiye'de ve eşcinsel hakları konusunda internet çağında hala Batı'dan 50 yıl gerideysek ve eşcinsel hakları sıralamasında sonuncuysak, hala eşcinsellik yasallaşmadıysa ve nefret suçları kapsamına alınmıyorsa eşcinsellere saldırılar, e ağlamayana meme verilmiyor bu ülkede ne yazık ki/değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder