18 Ocak 2018 Perşembe

İnsanın özü doğasıdır ve kimsenin buna karşı gelmeye gücü yetmez eğer kendinizle barışık olursanız!


İTİNAYLA BEREMİ ÇIKARIYORUM KELİM GÖZÜKSÜN DİYE, İNATLA PROFİLDEN RESİM ÇEKTİRİYORUM SİVRİ BURNUM GÖZÜKSÜN DİYE; TIPKI EŞCİNSELLİĞİMİ ASLA SAKLAMAMK GİBİ! ÇÜNKÜ HER VAROLUŞ DOĞANIN BİR ÖZELİ, BİR RENGİ AHENGİ SAĞLAYAN... YEŞİL İLE KIRMIZI'NIN UYUMU GİBİ EŞCİNSELLİKLE HETEROSEKSÜELLİK!

Şekilci olan değil, doğal olan güzeldir. Şekilci anlayışa göre çirkin olan ve kaçtığım taraflarımı zamanla daha çok sevdim. İnsanın kendini görmesi, bilmesi çok güzel. Adına narsistlik dense de; kendinden nefret etmektense, kendini sevmek kadar güzel olan bir şey olamaz hayatta. Benim kendim ile barışık olmam hayatıma olumsuz etki etmiyor ki, daha bir özgüvenli olmamı sağlıyor. Toplumsal sıradışılık=doğal sıradanlık benim için!

Gerçekten önce kendimizle olan meseleleri halletmemiz gerekiyor; hayata gülen gözlerle ve sevgiyle bakabilmek, arkamızda durabilmek, gerektiğinde kendimiz için mücadele edebilmek, hayatın dikenli yollarında mümkün mertebede iyi bir şekilde yaşayabilmek için. İnsan net olursa, hayat daha kolay kabul ediyor onu. Çünkü insanın özü doğasıdır ve buna karşı gelmeye kimsenin gücü yetmez eğer kendimizle barışık olursak, kendimizi seversek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder