19 Ocak 2018 Cuma

Yasaklasanız da, erkek erkeğe sevişmeye devam edeceğiz; var mı itirazınız!!!?


Eşcinselliğe ahlaksızlık diyorsunuz ama çocuklarınız ve kocalarınız da eşcinsel olabilir ayol! Eşcinsellik dediğimiz şeyin sadece feminen erkeklikten mi ibaret olduğunu zannediyorsunuz? Onlarla yatanlar ne oluyor peki? Açık eşcinsellere lanet kusacağınıza, önce burnunuzun dibindeki ikiyüzlülüğe bakın bir!

Haa siz; erkek olsun, isterse sinek kadar olsun ve göz görmeyince gönül katlanır diyenlerdenseniz, o seviyeye inmeye bile gerek yok o zaman. Duyarsızlığınızda ve ikiyüzlülüğünüzde ve mutsuzluğunuzda boğulun. Dürüst olarak yaranamadık gitti biz eşcinseller cahillere.

Ayol canlı varsa, eşcinsellik de kaçınılmaz bir gerçek doğada. Sen ister anlamazlıktan gel, ister sırtını dön gerçeklere, istersen lanet kus ama bu dünyada heteroseksüellik kadar eşcinsellik gerçeği de var.

Kim ki eşcinselliği sapıklık, ahlaksızlık veya hastalık olarak görüyorsa, kendini cahil ve zavallı konumuna düşürüyor demektir. Bunu göremeyecek kadarda mı cahilsiniz Tanrı aşkına? Cahil olabiliriz ama ahlaklıyız diyorsanız da, ahlakınızda boğulun emi!

Bakınız, eşcinsel hakları insan haklarıdır ve toplumsal, kültürel, manevi vesaire değerlerden üstündür; eşcinsellik bir insanın doğuştan getirdiği cinsel yönelim özelliği olduğu için. Sen istediğin kadar eşcinsellik özenilerek oluyor diye kendine güldürmeye devam et! Zavallım benim! Milyonlarca eşcinsel insan, heteroseksist bir dünyada, nefret edilmek için mi özenecek eşcinseliğe?

Siz ki eşcinselliğe yıllardır düşmasınız ama eşcinsellik denen şey, sizlerin eşcinselliğe adını koymadan önce, canlı tarihinden beri var. BİTİRİREMEDİNİZ GİTTİ ŞU LANET OLASI ŞEYİ-EŞCİNSELLİĞİ! diyeceğim ama, bitiremediniz gitti doğaya olan şu içinizdeki nefreti!

İnsan ürüyorsa, eşcinsel çocuklar da olacaktır. Hani sözde korkuyorsunuz ya eşcinsellik insan neslini tüketecek diye, eşcinsellik bir gün biterse, zaten insanlar da üreyemiyor artık demektir! Vızzzt!

Neymiş, eşcinsellerin toplantı yapmasına izin vermeyeceklermiş, yürüyüş yapmalarına izin vermeyeceklerimiş; ayol biz erkek erkeğe, kadın kadına sevişmeye devam edeceğiz, öldürseniz de, sürgüne gönderseniz de. Ayrıca biz gideceğimize, siz gidin ve kendinize başka galaksilerde daha ahlaklı bir gezegen oluşturun.

Bu dünya heteroseksüeller kadar eşcinsellerin de. Yasalarınız da sizin olsun, ahlakınız da ama bizi bize bırakın artık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder