20 Mayıs 2018 Pazar

Sapıklık nedir; eşcinseller mi sapıktır, heteroseksüeller mi?

Homofobinin arkasından eşcinsellik çıkıyor!


Yaa gına geldi artık eşcinsellere sapık denmesinden. Siz sapıklığın ne olduğunu biliyor musunuz da eşcinsellere sapık damgası vuruyorsunuz? Hiç mi vicdanınız kalmadı, hiç mi insnalığınız kalmadı? Adımız çıkmış sapığa, kurban olsak da gene sapığız.

Bakıyorum internete sapıklık neymiş diye... Zaten sapıklık denilince ülkemizde, cinsel sapıklıklar geliyor direkt olarak, tereddütsüz bir şekilde.

En sık görülen cinsel sapkınlıklar; teşhircilik, fetişizm, fortçuluk, pedofili, mazoşizm, sadizm, röntgencilik , transvestik...miş. Bunlara eşcinsellerde mi rastlanıyor, yoksa heteroseksüellerde mi acaba?

Biz eşcinsellerin sokağa çıkmaları bile başlarına bir şey gelmesine sebep olacağı için, hangi cesaretle cinsel organlarını teşhir edecekler. Ama ben heteroseksüellerde bunu çok görüyorum. Herkesin eli bilmem neresinde hatur-hutur. Adamların elleri, ceplerindeyken bile boş durmuyor ayol!

Eşicnsellerin cinsel aktiflikleri daha çok hangi yönde biliniyor ki de fortçu olsunlar; Eşcinseller fortçu mudur, fortçuluğa mı maruz kalırlar? Eşcinsellere fortçuluk yapan erkek geçinenler de aslında eşcinseldir ama onlar kendilerini heteroseksüel olarak iddia ederler. Eğer eşcinsel değillerse bile, gerçekten heteroseksüel olmalarına rağmen hemcinslerine bile gözü kapalı fortçuluk yapabiliyorlarsa, bu sapıklıktan gerçekten korkulur!

Pedofili mi dediniz? Bu konuya girmek bile istemiyorum. Tanrı aşkına siz eşcinsellerde hiç böyle bir şeye rastladınız mı? Ancak çocukken biz eşcinsellerin maruz kaldığı bir şey olabilir bu. Bu konudaki verileri araştırın, acaba hiç eşcinsel var mı pedofiliye sebep olan?

Sadizm! Şiddet mağduru biz eşcinsellerin sadist olup da hemcinslerini dövüp bundan haz alabileceğine hiç ihtimal bile veren var mı acaba aranızda? Böyle bir sapıklığımız olsaydı, bugüne kadar kendimizi şiddete karşı savunur ve şiddet mağduru olmazdık.

Mazoşizm! Toplumsal cinsiyet paralelinde erkekçilik yapanların, erkeklerin kabalığını hazza dönüştürenler olabilir ama ben şiddet manyağı olan eşcinsel de görmedim hiç. Öyle olsaydı, sürekli şiddete maruz kalan eşcinseller bundan sızlanmak yerine, oh ne güzel diye memnuniyetlerini dile getirirlerdi. Fantezi boyutunda sevişirken sertlik seven eşcinseller olabilir ama dediğim gibi ağzı burnu kırılıncaya kadar şiddete maruz kalan eşcinselleirn zevkten sırıttığına hiç şahit olmadım.

Röntgencilik! Tartışmalı bir konu mu acaba diye düşündüm. Yaa, insan cinselliğe dair şeyleri merak eder özgürce yaşanılmayan toplumlarda ve buna röntgencilik denmesi ne derece doğrudur tartışılır. Eğer herkes cinselliğini özügrce ve tatmin olacak şekilde yaşasaydı, ne porno olurdu, ne de başkalarının yatak odasını merak etme diye bir şey. Biz eşcinseller zaten cinselliklerimizi yaşayan ötekiler olarak, buna ihtiyaç duyduğumuzu zannetmiyorum. Röntgencilik diyince benim aklıma, anahtar deliğinden başkalarını sevişmelerini izlemek gelir. E sevişebileeğim bir durum varsa, niye anahtar deliğine zahmet edeyim ki? İnsan istediği birisiyle tatmin edici seks yaparken yanında birinin olmasından bile rahatsızlık duyuyorken, kalkıp bir de başkalarının seksine mi bakacak? Yani bu, yaşayamayanların eksikliğinden kaynaklanan bir şey olabilir ancak.

Travestilik... Çok tartışmalı bir konu. Evet, eğer bir eşcinsel, cinsel yönelimiyle barışamıyorsa ve karşı cinsin kıyafetleirni giyip bundan zevk alıyorsa, bu homofobinin bir dışa vurumudur. Çünkü kimliğiyle barışamayanlar aksesuarsal olarak pörtletirler bastırılmışlıklarını. Bir nevi bu kılık kıyafetle yaşayamadığı eşcinselliğini tamindir aslında. Çünkü eşcinsel olmayan bir travesti yoktur; ne kadar travestiler bir heteroseksüeliz, sadece karşı cinsin kıyafetini giymekten haz alıyoruz deseler de. İşte burada cinsel yönelimiyle barışamamaktan dolayı doğasından-özünden bir sapmadan söz edebiliriz.

Şöyle bir durum da var. Bazıları birilerini cinsel dürtüleri sebebiyle rahatsız eder, hatta zorlar ilişki konsuunda falan ama biz eşcinseller gerçekten homofobik bir toplumda cinsellik konusunda birilerini zorlayan konumda mıyız, birilerinin zorlamasına maruz kalan mı? Ben bir çok eşcinselin, karşı tarafın cinsel taleplerini reddetmelerinden dolayı şiddete maruz kaldığını biliyorum. Cinsellik talep eden eşcinseller yoktur demiyorum ama bu toplumda, erkek egemen bir toplumda, eşcinseller bu kadar ötekileştirilmişken, bu kadar şiddet ve cinayet kurbanıyken, karşı taraf istemedikten sonra karşı tarafı ne rahatsız edebilirler, ne de karşı tarafa tecavüz edebilirler. Eşcinselleri hayal edin; ne geliyor aklınıza; birileirne tecavüz eden kimlikler mi, yoksa cinselliğe nesne olmuş kimlikler mi?

Arkadaşlar, geleneskesel değerleri arkanıza alarak cinselliğe veya çıplaklığa sapıklık gözüyle bakarsanız, bu tek taraflı bir bakış açısı olur ve çıplaklığı, cinselliği çok doğal olarak görenlerin gözünde sizi cahil konumuna düşürür. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır çünkü; kimisi bilimsel bakar, kimisi dogmatik. Doğmatik bakanlara göre bilimselciler sapıktır, bilimselcilere göre de ahlakçılar da cahildir. Bu kadar basit.

Eşcinselliği sapıklık diye tartışanlar kimler; heteroseksüeller. Bu hakkı nereden buluyorlar? Heteroseksüelliğin tek doğru kimlik olduğunu nereden çıkartıyorsunuz? Bu sadece heteroseksist dünyanın homofobisi. Niye eşcinsellik tartışılıyor ve sapıklık olarak gösteriliyor? Heteroseksüelliğin doğruluğunu tartışmak ve heteroseksüelliği sapıklık olarak görmek gibi bir şey bu. Eğer eşcinseller heteroseksüelliği tartışmıyorsa, bu onların da heteroseksüelliği doğru gördüğünden değil, heteroseksist bir dünyada yaşayıp gücümüzün yetmemesinden.

Ayrıca sapıklık olarak gördüğümüz cinsellik ve çıplaklıktan rahatsızlık duyuyorsak, bu kendimizde olan şeyleri gerçekleştiremememizden kaynaklanır. Başkaları bir şey yapıyorsa ve bundan mutlu oluyorsa ben niye rahatsız olayım ayol. Herkesin kendi hayatı ve kimseye zarar vermediği sürece kendini istediği şekilde gerçekleştirebilir. Rahatsız olmamızın sebebi, hayata hangi gözlüklerle bakmamızla alakalı. Eğer bize uymayan bir gözlük takıyorsak, bu kendimizle barışamadığımızı gösterir ve başkalarının özel durumları da gözümüzü, beynimizi rahatsız eder. Yani burada sorun kendimizdedir.

Dünyada duyarlı olmamız gereken o kadar çok konu varken, ayrıca neden cinselliğe ve cinselliğe dair konulara sapıklık gözüyle bakıyoruz ki. Asıl sapıklı savalar değil midir, katliamlar değil midir? Cinsel özgürlük gelse, ne sapıklık kalacak ortada, ne de savaşlar..!

Bir konuya daha değinmeden geçemeyeceğim. Muhafazakar eşcinseller dediğimiz bir kesim var. Bunlar geleneksel değerleri savunurlar, geleneksel değerlerle eşcinselliklerini absorbe etmeye çalışırlar. Çünkü eşcinsellikleriyle barışamamışlardır. Bu kişiler, aynı muhafazakarlığın eşcinselliğe anal ilişki gözüyle baktığı gibi bakarlar ve kendilerini pasif anal ilişkiden muhaf tutmaya çalışırlar ve kendilerini aktif oldukları için eşcinsel saymaz, heteroseksüel sayarlar. Eşcinsel oldukları halde eşcinselliklerini kabul etmezler, çünkü eşcinsel ilişki yaşadıkları halde bunu aktifliklerine vererek eşcinsel ilişki saymazlar. Çünkü heteroseksist değerlere terstir layığıyla bir eşcinsellik. Gelgelelim eşcinsel oldukları halde ve eşcinselliğe karşı oldukları halde homofobik olduklarını kabul etmezler. Davranışları homofobiktir ama eşcinselliklerinden dolayı eşcinselliklerinden kaçamadıkları için, kendilerini pek homofobik saymazlar. İnsanın kendisiyle barışamaması işte böyle çelişkili yapıyor. Eşcinselliğine bahaneler uyduruyor "ben erkeğe de olsa aktif olduğum için eşcinsel değilim" gibi, geleneksel değerlerin arkasına sığınarak eşcinselliğinden kurtulmaya çalışırken kimliğini kötülediğinin farkına varamıyor... Travestiler veya pasifler de bunlara erkek diyerek homofobiye çanak tutuyorlar.

Ve sonuç olarak ortaya, homofobinin arkasından eşcinsellik çıkıyor!

Tekrar hatırlatma dip notu:

Aktif oldukları için kendilerini hetero olarak gören eşcinsellerin
ve bunları ve kendilerini hetero olarak gören transvestilerinki
homofobiden başka bir şey değildir.
Biri erkek kılığında eşcinsel, diğeri kadın kılığında eşcinsel oluyor kendilerini ne kadar heteroseksüel olarak tanımlasalar da. Çünkü bedenleri hemcinsel, cinsel eylemleri eşcinsel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder